Valikko

Tietosuojailmoitus ja Evästeet

Nutricia Medical Oy tietää, että sinulle on tärkeää, miten henkilötietojasi käytetään, ja olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi.

Tässä yksityisyyden suojaa koskevassa ilmoituksessa kerrotaan, miten Nutricia Medical Oy kerää ja käsittelee henkilötietojasi. Se sisältää tietoja siitä, mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä, miksi tarvitsemme niitä ja miten tästä voi olla sinulle etua.

Ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen infosuomi@nutricia.com, jos sinulla on kysymyksiä ja kommentteja tai jos haluat tehdä rekisteröidyn oikeuksiasi koskevan pyynnön.

Tämä yksityisyyden suojaa koskeva ilmoitus on viimeksi päivitetty 17.5.2018.

Perusperiaatteet ja sitoutumisemme yksityisyytesi suojelemiseen

Nutricia Medical Oy on sitoutunut suojelemaan oikeuttasi yksityisyyteen. Pyrimme suojaamaan kaikki hallussamme olevat henkilötiedot, käsittelemään henkilötietojasi vastuullisesti ja tekemään käytännöistämme läpinäkyviä. Luottamuksesi on meille tärkeä. Olemme tästä syystä sitoutuneet seuraaviin perusperiaatteisiin:

– Keräämme ja käsittelemme tietojasi vain tässä yksityisyyden suojaa koskevassa ilmoituksessa selostettuja tarkoituksia varten tai sellaisia erityisiä tarkoituksia varten, jotka jaamme kanssasi ja/tai joihin olet antanut suostumuksesi;
– Sinulla ei ole mitään velvoitetta antaa mitään pyytämiämme henkilötietoja. Jos et anna tietoja, emme ehkä kuitenkaan voi tarjota sinulle joitakin palveluita tai tuotteita;
– Pyrimme keräämään, käsittelemään ja käyttämään niin vähän henkilötietoja kuin mahdollista;
– Kun keräämme henkilötietojasi, pyrimme pitämään ne mahdollisimman oikeellisina ja ajantasaisina.
– Jos emme enää tarvitse keräämiämme henkilötietoja mitään tarkoitusta varten eikä lainsäädäntö velvoita meitä säilyttämään niitä, pyrimme mahdollisuuksien mukaan poistamaan tai tuhoamaan ne tai poistamaan niistä tunnistetiedot.
– Henkilötietojasi ei jaeta, myydä, vuokrata tai luovuteta muuten kuin tässä yksityisyyden suojaa koskevassa ilmoituksessa kuvatuilla tavoilla.

Mitä henkilötietoja keräämme?

Keräämämme henkilötiedot vaihtelevat käyttötarkoituksen ja palvelutyypin mukaan.

Yleisesti voimme kerätä sinulta suoraan seuraavan tyyppisiä henkilötietoja:

a) Yhteystietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi;
b) Kirjautumistietoja, kuten käyttäjätunnuksesi, sähköposti-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Tämä on tarpeen, jotta voimme luoda henkilökohtaisen käyttäjätilin johonkin verkkoyhteisöistämme;
c) Tietoja viestinnästä meidän kanssamme Tämä voi sisältää tietoja keskusteluistamme verkossa, tukipalvelulinjoilla ja/tai asiakaspalvelulinjoilla;
d) Demografisia tietoja kuten ikäsi, sukupuolesi ja elämäntyyliä koskevat mieltymyksesi. Elämäntyyliä koskevat mieltymykset voivat sisältää mieltymyksesi joihinkin tarjoamiimme tuotteisiin ja mielenkiintosi näitä tuotteita kohtaan;
e) Selainhistorian, kuten vieraillut verkkosivut, vierailupäivä, sijainti vierailtaessa ja IP-osoite.
f) Maksutiedot verkkokaupoissamme tehdyistä ostoksista. Maksutiedot liittyvät yleisesti laskutusnimeesi, laskutusosoitteeseesi ja maksutietoihin kuten luottokorttisi tietoihin ja pankkitilisi numeroon.
g) Terveyttäsi koskevia tietoja;
h) Tietoja muista henkilöistä kuin sinusta, kuten perheenjäseniäsi koskevia henkilötietoja, kun annat tällaisia tietoja suoraan meille;
i) Sosiaalisen median profiileja;
j) Jos joskus haet meiltä työpaikkaa, keräämme lisää henkilötietoja kuten työhistoriasi, koulutustaustasi ja suosituksesi.

Voimme myös kerätä sinua koskevia henkilötietoja epäsuorasti, kun:

a) jaat sisältöä sosiaalisen median sivuilla, verkkosivuilla tai sovelluksissa liittyen tuotteisiimme tai reaktiona sosiaalisessa mediassa olevaan markkinointimateriaaliimme; tai
b) luemme tai keräämme sinua koskevia henkilötietoja lukemalla muiden verkkosivustojen keräämiä tietoja (esimerkiksi, voimme laittaa mainoksen kolmannen osapuolen verkkosivulle ja kun napsautat tätä mainosta, voimme saada tietoja sinusta ja muista verkkosivulla vierailevista henkilöistä mitataksemme kyseisen mainoksen tavoittavuutta ja onnistuneisuutta).

Miksi keräämme ja käytämme henkilötietojasi?

Keräämme henkilötietojasi voidaksemme tarjota sinulle parhaan mahdollisen verkkopalvelun ja korkeatasoisen asiakaspalvelun. Erityisesti voimme kerätä, säilyttää, käyttää ja luovuttaa henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten:

a) Maksujesi käsittelemiseksi, jos ostat tuotteitamme, tilauksesi tilan ilmoittamiseksi, kyselyihisi ja pyyntöihisi vastaamiseksi ja arvioidaksemme ja käsitelläksemme mahdolliset valitukset;
b) Tiedustelujesi käsittelemiseksi ja niihin vastaamiseksi tai ottaaksemme sinuun yhteyttä vastataksemme kysymyksiisi ja/tai pyyntöihisi;
c) Kehittääksemme ja parantaaksemme tuotteitamme, palveluitamme, viestintämenetelmiämme ja verkkosivujemme toimintaa;
d) Viestiäksemme sinulle tietoja ja hallitaksemme rekisteröitymistäsi ja/tai uutiskirjeen tai muiden viestien tilauksiasi;
e) Jokapäiväisen liiketoiminnan tarpeita varten liittyen osallistumiseesi kilpailuihimme, arpajaisiimme tai myynninedistämistapahtumiimme tai pyyntöjen käsittelyyn;
f) Meihin puhelimitse, sähköisesti tai muulla tavalla yhteyttä ottavien henkilöiden tunnistamiseen;
g) Sisäiseen koulutukseen ja laadunvarmistustarkoituksiin;
h) Ymmärtääksemme ja arvioidaksemme asiakkaidemme mielenkiinnon kohteita ja tarpeita, jotta voimme parantaa verkkosivujamme ja nykyisiä tuotteitamme ja palveluitamme ja/tai kehittää uusia tuotteita ja palveluita;
i) Tarjotaksemme sinulle räätälöityjä tuotteita ja viestintää sekä tuotesuosituksia:

Voimme myös tarvita henkilötietojasi täyttääksemme oikeudelliset velvoitteemme tai kanssasi tekemästämme sopimuksesta aiheutuvat velvoitteemme.

Kun keräämme ja käytämme henkilötietojasi yllä mainittuihin tai muihin tarkoituksiin, ilmoitamme sinulle tästä etukäteen tai tietojen keräämisen yhteydessä.

Kun tämä soveltuu, pyydämme suostumuksesi henkilötietojen käsittelyyn. Kun olet antanut meille suostumuksesi tietojen käsittelyä varten, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Oikeutesi

Kun käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on joitakin oikeuksia joita voit käyttää milloin tahansa. Alla on yleiskuva näistä oikeuksista ja niiden merkityksestä sinulle. Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen infosuomi@nutricia.com.

Oikeus tarkastaa henkilötietosi ja saada virheelliset tiedot korjattua
Sinulla on oikeus milloin tahansa tarkastaa henkilötietosi ja saada virheelliset tiedot korjattua tai päivitettyä. Me ymmärrämme tämän asian tärkeyden, ja jos haluat käyttää oikeuksiasi, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen infosuomi@nutricia.com.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen
Henkilötietosi ovat siirrettäviä. Tämä tarkoittaa, sitä että ne voidaan siirtää, kopioida tai lähettää elektronisesti. Tämä oikeus on kuitenkin voimassa vain, kun:
a) Käsittely perustuu suostumukseesi;
b) Käsittelyn tarkoitus on sopimusvelvoitteen täyttäminen;
c) Käsittely tehdään automaattisesti;

Jos haluat käyttää oikeuttasi tietojen siirrettävyyteen, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen infosuomi@nutricia.com.

Oikeus henkilötietojesi poistamiseen
Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme tietosi, jos:
a) henkilötietosi eivät ole enää tarpeen sitä tarkoitusta varten, jonka perusteella ne on kerätty; tai
b) peruutat meille aiemmin antamasi henkilötietojesi käsittelyä koskevan suostumuksen, eikä henkilötietojen käsittelylle ole olemassa muuta oikeusperustaa; tai
c) kiellät meitä käsittelemästä henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin; tai
d) kiellät meitä käsittelemästä henkilötietojasi Nutrician legitiimejä tarkoituksia varten (esimerkiksi verkkosivujen käyttäjäkokemuksen parantamiseen);
e) henkilötietojasi ei käsitellä laillisesti; tai
f) henkilötietosi on poistettava, koska lainsäädäntö edellyttää tätä.

Jos haluat että poistamme henkilötietosi, ilmoita tästä meille niin ryhdymme kohtuudella edellytettävissä oleviin toimenpiteisiin vastataksemme pyyntöösi lainsäädännön asettamien rajojen puitteissa. Ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen infosuomi@nutricia.com.

Jos emme enää tarvitse keräämiämme henkilötietoja mitään tarkoitusta varten eikä lainsäädäntö velvoita meitä säilyttämään niitä, pyrimme mahdollisuuksien mukaan poistamaan tai tuhoamaan ne tai poistamaan niistä tunnistetiedot.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelemistä, jos:
a) epäilet hallussamme olevien henkilötietojesi olevan virheellisiä; tai
b) henkilötietoja ei käsitellä laillisesti, mutta haluat meidän rajoittavan henkilötietojen käsittelyä niiden poistamisen sijaan; tai
c) emme enää tarvitse henkilötietoja siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten laatimiseen, tekemiseen tai puolustamiseen; tai
d) olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä ja odotat vahvistusta sille, ovatko tähän vastalauseeseen liittyvät intressisi painavampia kuin meidän legitiimit perusteemme tietojesi käsittelylle.

Jos haluat rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, ilmoita tästä meille niin ryhdymme kohtuudella edellytettävissä oleviin toimenpiteisiin vastataksemme pyyntöösi lainsäädännön asettamien rajojen puitteissa. Ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen infosuomi@nutricia.com.

Oikeus vastustaa
Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen infosuomi@nutricia.com.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Sinulla on oikeus tehdä valitus suoraan valvontaviranomaiselle koskien tapaa, jolla käsittelemme henkilötietoja.

Miten suojaamme henkilötietosi
Ymmärrämme, että henkilötietojesi tietoturva on tärkeä asia. Pyrimme parhaamme mukaan suojaamaan henkilötietosi väärinkäytöltä, katoamiselta ja luvattomalta käytöltä, muuntamiselta ja luovutukselta. Olemme ottaneet käyttöön joitakin turvatoimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi. Rajoitamme esimerkiksi tietoihin pääsyä, käytämme palomuureja ja turvallisia palvelimia ja salaamme henkilötietosi.

Henkilötietojesi jakaminen

Kun jaamme henkilötietojasi tytäryhtiöiden ja muiden organisaatioiden kanssa, varmistamme, että kyseeseen tulevat vain sellaiset organisaatiot, jotka suojaavat henkilötietosi ja noudattavat soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä samalla tai vastaavalla tavalla kuin me.

Henkilötietojasi ei jaeta, myydä, vuokrata tai luovuteta muuten kuin tässä yksityisyyden suojaa koskevassa ilmoituksessa kuvatuilla tavoilla. Voimme kuitenkin jakaa henkilötietojasi, kun lainsäädäntö ja/tai toimivaltaiset viranomaiset tätä edellyttävät.

Henkilötietojasi jaetaan seuraavien kolmansien osapuolien kanssa selostettuja tarkoituksia varten:

Digitoimisto.
Tietojen tyyppi: informaatio, joka on kerätty yhteydenotto- tai ilmoittautumislomakkeiden kautta.
Tarkoitus: sivuston ylläpito.

Markkinointitoimisto.
Tietojen tyyppi: sähköposti, nimi, työpaikka, työtehtävä, kiinnostuksen kohteet.
Tarkoitus: uutiskirjeiden käsittely.

Tapahtumatoimisto.
Tietojen tyyppi: henkilökohtaiset yhteystiedot, jotka on kerätty rekisteröityessä koulutukseen/aktiviteettiin.
Tarkoitus: tietojen käsittely koulutukseen/aktiviteettiin rekisteröityessä.

Tietojen jakaminen kansainvälisesti

Henkilötietoja voidaan käsitellä Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella. Kun tietoja käsitellään ETA:n ulkopuolella, Danone varmistaa että tähän rajatylittävään tietojenkäsittelyyn sovelletaan riittäviä turvallisuusstandardeja.

Rajatylittävään tietojenkäsittelyyn käyttämämme turvajärjestelyt sisältävät seuraavat:
a) Euroopan komission hyväksymät vakiolausekkeet Nämä vakiolausekkeet tarjoavat riittävät turvatoimenpiteet EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämän turvallisuustason takaamiseksi; tai
b) sertifioinnit, jotka osoittavat että ETA:n ulkopuolella toimivat kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietoja EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti. Nämä sertifioinnit hyväksyy joko Euroopan komissio tai toimivaltainen valvontaviranomainen tai kansallinen akkreditointielin EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti.

Tietojen sijainti: Puola.
Tietojen tyyppi: henkilökohtaiset yhteystiedot.
Tarkoitukset: verkkosivujen isännöinti.

Tietojen sijainti: Yhdysvallat.
Tietojen tyyppi: sähköposti.
Tarkoitukset: sähköpostin isännöinti.

Voimme myös kerätä henkilötietojasi evästeiden ja muiden teknologioiden avulla. Tämä voi tapahtua vieraillessasi verkkosivuillamme tai kolmansien osapuolien sivuilla, katsoessasi verkossa olevia mainoksiamme tai käyttäessäsi meidän/kolmansien osapuolien mobiilisovelluksia, ja se voi sisältää seuraavia tietoja:Evästeet ja muut teknologiat

a) Laitteesi selainta ja käyttöjärjestelmää koskevat tiedot;
b) Käyttämäsi laitteen IP-osoite;
c) Verkkosivumme, joita katsot;
d) Linkit, joita napsautat käyttäessäsi palveluitamme.

Katso alta lisätietoja evästeiden käytöstä

Miten otat meihin yhteyttä

Jos sinulla on tähän yksityisyyden suojaa koskevaan ilmoitukseen tai henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä kysymyksiä, kommentteja tai valituksia, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen infosuomi@nutricia.com.

 

Evästeilmoitus

Me Nutricialla haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä sen suhteen miten käytämme evästeitä ja mikä merkitys tällä on sinulle. Jotkut käyttämistämme evästeistä ovat olennaisia verkkosivustomme toiminnan kannalta, mutta voit myös hylätä tai estää osan evästeistä.

Pyrimme tarjoamaan sinulle riittävät tiedot käyttämistämme evästeistä, jotta voit tehdä perustellun ratkaisun tietojesi jakamisesta kanssamme.
Jos sinulla on muita kysymyksiä tai kommentteja, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen infosuomi@nutricia.com.

Mitä evästeet ovat?

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Sillä on yksilöllinen tunnus, joka on kohdennettu laitteellesi, jonka avulla verkkosivusto voi muistaa toimintosi ja valintasi (kuten sijainnin, kielen, fonttikoon ja muut näyttövalinnat) määrätyn ajan. Näin sinun ei tarvitse syöttää tietoja uudelleen kun palaat sivustolle tai siirryt sivulta toiselle. Evästeet voivat myös parantaa selauskokemustasi.

Kaikki evästeet eivät sisällä henkilötietoja, mutta kun ne sisältävät, käsittelemme näitä tietoja henkilötietoina Tietosuojaa koskevan ilmoituksemme mukaisesti. Käsittelemme evästeiden tietoja henkilötietoina myös silloin, kun ne liittyvät tiliisi tai muihin yhteystietoihin.

Evästeiden tyypit

Evästeet jakautuvat kahteen kategoriaan: pysyviin evästeisiin ja istuntokohtaisiin evästeisiin. Pysyvät evästeet pysyvät laitteessasi kunnes ne poistetaan manuaalisesti tai automaattisesti. Istuntokohtaiset evästeet pysyvät laitteessasi kunnes suljet selaimen, jolloin ne poistuvat automaattisesti.

Miksi käytämme evästeitä?

Olemme listanneet alle muutamia perusteluita, joiden takia käytämme mahdollisia evästeitä:
– Tietyt evästeet ovat tarpeellisia verkkosivun toiminnan kannalta ja niiden avulla voit käyttää tarjoamiamme palveluita.
– Tietyt evästeet keräävät verkkosivustomme käyttöön ja toimintaan liittyviä tietoja. Käytämme näitä tietoja kehittääksemme verkossa tarjoamiamme tuotteita ja palveluita.
– Tietyt evästeet auttavat meitä räätälöimään ja optimoimaan käyttäjäkokemustasi verkkosivustollamme. Nämä evästeet tallentavat tietoja valinnoistasi, kuten esimerkiksi tekstin valittu koko, kieli ja näytön resoluutio.
– Tietyt evästeet ovat kolmansien osapuolien asettamia palveluiden parantamiseksi (esim. sosiaalisen median evästeet) tai markkinointitarkoituksia varten.

Katso alta lisätietoja siitä, minkä tyyppisiä evästeitä käytämme.

Ehdottomasti tarpeelliset evästeet
Nämä ovat evästeitä, joita tarvitsemme voidaksemme tarjota sinulle oikein toimivan verkkosivuston ja joiden avulla voit käyttää tarjoamiamme palveluita.
Jos nämä evästeet estetään, et voi käyttää verkkosivustoamme.

Luettelo ehdottomasti tarpeellisista evästeistä:

Tarkoitus: evästeiden tiedot ja hyväksyntä.
Tiedot, jotka kerätään: hyväksyminen.
Evästeen nimi: _gid.
Evästeen voimassaoloaika: 30 päivää.

Analyysiin ja suorituskykyyn liittyvät evästeet
Nämä evästeet auttavat meitä mittaamaan käyttäjämääriä ja määrittämään, millä verkkosivustomme alueilla on vierailtu. Käytämme tätä evästettä verkkosivuilla vierailevien henkilöiden käyttäytymisen tutkimiseen, parantaaksemme verkossa tarjoamiamme tuotteita ja palveluita. Voimme seurata IP- osoitteita (Internetiin yhdistettyjen tietokoneiden elektronisia osoitteita) analysoidaksemme trendejä, hallinnoidaksemme verkkosivustoa, seurataksemme käyttäjien liikkumista sivustolla ja kerätäksemme yleisiä demografisia tietoja.
Nämä evästeet eivät ole ehdottoman tärkeitä verkkosivuston toiminnan kannalta ja pyydämme aina suostumuksesi ennen näiden evästeiden asettamista. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Luettelo suorituskykyevästeistä:

Tarkoitus: kerätä tietoja nettisivujen käytöstä, jotta ajan mittaan voimme parantaa käyttäjän käyttökokemusta.
Tiedot, jotka kerätään: sivustolla vierailun kesto, selainhistoria ja liikkumispolku.
Evästeen nimi: ga_gat_UA-26761962-5.
Evästeen voimassaoloaika: 2 vuotta.
Personointiin liittyvät evästeet
Näiden evästeiden avulla voimme tunnistaa tietokoneesi ja tervehtiä sinua aina, kun vierailet sivustollamme, ilman että sinun täytyy rekisteröityä tai kirjautua sivustolle.
Nämä evästeet eivät ole ehdottoman tärkeitä verkkosivuston toiminnan kannalta, mutta ne parantavat käyttökokemustasi. Pyydämme aina suostumuksesi ennen näiden evästeiden asettamista. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.
Kohdistamis- ja mainontaevästeet
Nämä ovat evästeitä, joita kolmannet osapuolet ovat asettaneet verkkosivustollemme luvallamme. Näiden evästeiden avulla voimme luoda räätälöityjä mainoksia muille verkkosivustoille perustuen sinua koskeviin tietoihin kuten sivuihin, joilla olet vieraillut verkkosivustollamme. Verkkosivustomme voi myös asettaa evästeitä kolmansien osapuolien palveluille, kuten esimerkiksi sosiaalista mediaa varten.

Emme toimita mitään henkilötietoja kolmansille osapuolille, jotka asettavat evästeitä verkkosivustollemme. Kolmannet osapuolet voivat kuitenkin olettaa, että käyttäjät jotka reagoivat verkkosivustollamme olevaan räätälöityyn mainokseen tai sisältöön tai napsauttavat niitä, kuuluvat ryhmään, jolle mainos tai sisältö on suunnattu. Meillä ei ole pääsyä mainostajien tai kolmansien osapuolien sivustojen käyttämiin evästeisiin tai muihin toimintoihin eikä mahdollisuutta hallita niitä. Yksityisyyden suojaa koskeva ilmoituksemme tai Evästeilmoituksemme eivät koske näiden kolmansien osapuolien tietosuojakäytäntöjä. Mikäli haluat lisätietoja heidän yksityisyyden suojaa koskevista käytännöistä, niin olethan yhteydessä suoraan heihin.

Nämä evästeet eivät ole ehdottoman tärkeitä verkkosivuston toiminnan kannalta ja pyydämme aina suostumuksesi ennen näiden evästeiden asettamista. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Luettelo kolmansien osapuolten evästeistä:

Tarkoitus: kerätä tietoa IP-osoitteista
Tiedot, jotka kerätään: IP-osoite, millä sivuilla on vierailtu.
Evästeen nimi: vaid vlmref.
Evästeen voimassaoloaika: 360 päivää

Omat asetuksesi
Evästeiden käyttöä voi rajoittaa tai ne voidaan estää. Myöskin laitteeseesi jo asetetut evästeet voi poistaa. Jos teet näin, et voi käyttää määrättyjä verkkosivustomme osia ja saatamme luulla, että et ole koskaan aiemmin vieraillut sivustollamme ja näytämme sinulle siksi Evästeilmoituksen uudelleen ja pyydämme suostumustasi evästeiden käyttöä varten.

Voit myös rajoittaa tai estää evästeitä muuttamalla selaimesi asetuksia. Tarkista selaimesi ohjeista, miten hallitset evästeitä koskevia asetuksia. Lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta on sivustolla..

Miten otat meihin yhteyttä

Jos sinulla on evästeitä koskevia kysymyksiä, kommentteja tai valituksia, voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen infosuomi@nutricia.com.