toppbild-vad-ar-fortini

Täydennysravinto­valmistetta sairastaville lapsille

Kun lapsi sairastaa tai tarvitsee lisäravintoa, Fortini auttaa. Fortini on yli 1-vuotiaille lapsille tarkoitettu ravintovalmiste, jota on saatavana pirtelönä, smoothiena ja vanukkaana. Sairauden yhteydessä Fortini on hyvä tapa lisätä ravinnonsaantia toipumisen edistämiseksi.

Valikko

Milloin lapselle on hyvä antaa täydennysravintovalmistetta?

Lapsi tarvitsee monipuolista ja tasapainoista ravintoa optimaaliseen kasvuun ja kehitykseen. Useimmissa tapauksissa lapsi saa tarvitsemansa ravinnon tavallisesta ruoasta. Lisäenergian ja -ravinnon antoa lasten täydennysravintovalmisteilla suositellaan pitkäaikaisen sairauden yhteydessä, jos lääkäri tai ravitsemusterapeutti on todennut sen tarpeelliseksi. Lapsille tarkoitettuja Fortini-valmisteita voidaan käyttää myös lyhyempiä aikoja, esimerkiksi kuumeen, kurkkutuleh­duksen tai influenssan yhteydessä.

Lapselle voi antaa jääkaappikylmän Fortinin tai Smoothien voi vaikkapa pakastaa ja tehdä siitä jäätelöä.

Fortini – hyvä tapa lisätä sairastavan lapsen ravinnonsaantia

Fortini-valmisteet perustuvat vuosien tutkimukseen sairaiden lasten ravitsemuksesta. Fortinit ovat kliinisiä ravintovalmisteita, jotka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Fortini-valmisteiden makuvaihtoehdot ovat lasten mieleen, ja valmisteet ovat helppo tapa lisätä lapsen ravinnonsaantia, jos tavallinen ruoka ei riitä. Hyvä ravinnonsaanti edistää lapsesi toipumista.

Tutustu tuotevalikoimaan

Nutricia Medical Oy on yritys, jolla on pitkä kokemus sairastavien lasten ja aikuisten kliinisistä ravintovalmisteista. Sairastaessa ravinnontarve voi lisääntyä, jolloin Nutrician ravintovalmisteet ovat hyvä lisä päivittäiseen ruokavalioon. Nutricia on osa Danone-yhtiötä.

Fortini-valmisteita käytetään sairaaloissa ja niitä voi ostaa apteekeista.

Mistä Fortinia saa