Valikko
Krämig laxpasta med dill och parmesan

Täydennysravinto­valmistetta sisältävä kermainen lohipasta

Kermainen Fortini-lohipasta, johon tulee kermaa, parmesaania ja neutraalinmakuista Fortini Multi Fibre ‑valmistetta, on suosittu ruoka, joka maistuu taatusti sekä aikuisille että lapsille. Hyvää ruokahalua!

3–4 annosta:

  • 2 annostatagliatelle-tuorepastaa
  • 1porkkana (keskikokoinen)
  • ½punasipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 150 glohta
  • 1 rkljuoksevaa kasvirasvaa
  • 1 pulloneutraalin makuista Fortini Multi Fibre ‑valmistetta
  • 1 dlkuohukermaa (rasvapitoisuus 40 %)
  • 2 rkltiivistettyä hummerifondia
  • ½ tlsambal oelek ‑chilitahnaa
  • ½sitruunan mehu
  • ½ dltuoretta/pakastettua tilliä hienonnettuna
  • ½ dlhienoksi raastettua parmesaanijuustoa
  • suolaa, mustapippuria

Pane ensin vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori porkkana, punasipuli ja valkosipuli ja paloittele kuutioiksi. Aseta sivuun. Leikkaa lohi noin 2 × 2 cm:n kokoisiksi paloiksi. Paista paloja kaikilta puolilta juoksevassa kasvirasvassa muutaman minuutin ajan. Lisää sekaan vihannekset ja paista muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada neutraalinmakuinen Fortini Multi Fibre, kerma, hummerifondi, sambal oelek –chilitahna ja sitruunamehu lohen päälle. Anna muhia miedolla lämmöllä noin 5–6 minuuttia. Keitä sillä aikaa pasta. Valuta pasta huolellisesti. Lisää pasta paistinpannulle ja sekoita varovasti kastikkeen sekaan. Sekoita joukkoon tilli ja parmesaanijuusto.